Featured Project

Greenwich home with split-level backyard. The client’s vision was to tear down the existing natural rock divider
between levels to create a more tailored outdoor space. The finished product is complete with paver patios, stone wall, natural staircase and hydrangea flower beds. This space was transformed into a functional outdoor oasis to fit this family’s lifestyle.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s